Bake & the City

5 0

Bake & the City

Doporučená cena: 329 

Sleva: 17 %

Ušetříte: 56 

Cena pro Vás: 273 

Dostupnost: Ihned odesíláme

Hlídací pes:

- +

ParametryBake & the City

Druh zboží:Kniha

Vydavatel/výrobce:Ella & Max

Počet stran:0

Vazba:Pevná bez přebalu lesklá

Rozměry:245 x 197 x 15

Kód:0216681

EAN:9788087034378

ISBN:978-80-87034-37-8

Jazyk:Česky

Tato kuchařka zve všechny milovníky pečení a mlsání na lákavou okružní cestu za evropskými moučníky. Autorem je sympatický kuchař Tobias Müller, který je mezi bloggery, kteří se věnují pečení sladkostí, opravdovým pojmem. Jeho blog můžete sledovat na www.kuchenbaecker.com. Sladké pozdravy z Tobiasových cest po evropských městech jsou inspirovány místní pekařskou klasikou, regionálními specialitami i kuriozitami typickými pro konkrétní město. Zažijte mnoho zábavy při pečení a mlsání!

Kniha je plná:

  • inspirativních nápadů, kreativních variací, oblíbených moučníků a specialit z 60 měst
  • tipů a triků pro kreativní pečení s jednoduchou výbavou a stylových dekorací jako bonusu
  • originálních fotografií

Publikace je rozdělená do 7 cest, které začínají vždy mapou s vyznačením jednotlivých měst. Z Londýna a Paříže přes Lisabon, Kodaň a Řím až do Prahy, Istanbulu a Moskvy – s jednou sladkou odbočkou do New Yorku. Kromě receptů a srozumitelného vysvětlení jednotlivých kroků pečení se dozvíte i zajímavosti o městech a zasvěcené informace z cest. Tato kniha pečení Vám vypráví příběhy!

Jméno
Hodnocení
Recenze
Odeslat recenzi

Odeslat příteli Tisk produktu

Novinky e-mailem

Přejete-li si dostávat naše knižní novinky, stačí vyplnit Váš e-mail.

Nabídka pro knihovny

Získejte výraznou SLEVU na všechny tituly Mladé fronty.

VÍCE INFORMACÍ

Knižní klub

Tradiční program pro zástupce škol s nabídkou knih zlevněných o 20 - 50 %

výhody klubu
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.Více informací o použití cookies.
OK