BĚHÁNÍ Anatomie

5 0

BĚHÁNÍ Anatomie

Doporučená cena: 499 

Sleva: 17 %

Ušetříte: 85 

Cena pro Vás: 414 

Dostupnost: Poslední kusy

Hlídací pes:

- +

ParametryBĚHÁNÍ Anatomie

Druh zboží:Kniha

Vydavatel/výrobce:CPress

Počet stran:184

Vazba:Pevná bez přebalu lesklá

Rozměry:252 x 176 x 19

Kód:0163020

EAN:9788026403586

ISBN:978-80-264-0358-6

Rok vydání:2014

Jazyk:Česky

„Staň se silnějším, rychlejším a pohotovějším na cestě, dráze nebo přespolní trati. Tuto knihu musíš mít, chceš-li se dostat v běhu na vyšší úroveň.“ Todd Williams Dvojnásobný účastník olympiády Držitel rekordu USA na 15 000 metrů Chcete maximálně zlepšit sílu, rychlost a vytrvalost v běhu? Tato kniha vám ukáže, jak zlepšit výkon zvýšením síly svalů a optimalizací běžeckého pohybu, jak minimalizovat riziko zranění a jak zlepšit krokový cyklus, abyste měli rychlejší časy a plynulejší běh.

Autoři vám předkládají 50 nejúčinnějších cviků na zvýšení síly běžců. Každý s jasným, podrobným popisem a barevnými anatomickými ilustracemi, které zvýrazňují zapojené svaly. Tato kniha vás připraví na všechny překážky, se kterými se můžete setkat. Najdete zde cviky pro různé terény a rychlosti, od běhů do kopce, po běh mimo cestu, od sprintů po maratóny. Navíc se naučíte jak postupovat při běžných zraněních a problémech, kterým musí běžci čelit, jako jsou bolesti dolní části páteře, zranění kolen, svalů a šlach. Díky této knize dosáhnete svého nejlepšího osobního rekordu.

Jméno
Hodnocení
Recenze
Odeslat recenzi

Odeslat příteli Tisk produktu

Novinky e-mailem

Přejete-li si dostávat naše knižní novinky, stačí vyplnit Váš e-mail.

Nabídka pro knihovny

Získejte výraznou SLEVU na všechny tituly Mladé fronty.

VÍCE INFORMACÍ

Knižní klub

Tradiční program pro zástupce škol s nabídkou knih zlevněných o 20 - 50 %

výhody klubu
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.Více informací o použití cookies.
OK