Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
-
Výška
- 207.00 mm
-
Šířka
- 144.00 mm
-
Hloubka
- 10.00 mm
-
Hmotnost
- 0.15 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 128
-
Typ vazby
- brožovaná
-
Ean
- 9788085936223
-
ISBN
- 8085936224
O knize
Tento svazek poučí pacienta o projevech, vyšetřeních a léčbě jaterních onemocnění, o základních složkách potravy, dietních opatřeních a výběru potravin. Uvádí jídelníčky a recepty na přípravu dietních jídel pro jaterní dietu volnou, neslanou a nízko bílkovinnou. Spolu s tabulkami výživových hodnot a praktickými radami...
Tento svazek poučí pacienta o projevech, vyšetřeních a léčbě jaterních onemocnění, o základních složkách potravy, dietních opatřeních a výběru potravin. Uvádí jídelníčky a recepty na přípravu dietních jídel pro jaterní dietu volnou, neslanou a nízko bílkovinnou. Spolu s tabulkami výživových hodnot a praktickými radami je kniha...
Tento svazek poučí pacienta o projevech, vyšetřeních a léčbě jaterních onemocnění, o základních složkách potravy, dietních opatřeních a výběru potravin. Uvádí jídelníčky a recepty na přípravu dietních jídel pro jaterní dietu volnou, neslanou a nízko bílkovinnou. Spolu s tabulkami výživových hodnot a praktickými radami je kniha nepostradatelným průvodcem pacientů s jaterním onemocněním.