Objednávka

Receptury teplých pokrmů

Receptury teplých pokrmů
Tištěná kniha

82 % (26 Hodnocení)

Receptury teplých pokrmů

82 % (26 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2010

348 Kč

Běžná cena 419 Kč

Ušetříte 71 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 286.00 mm
  • Šířka
    • 197.00 mm
  • Hloubka
    • 5.00 mm
  • Hmotnost
    • 1.42 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 594
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean
    • 9788090249233
  • ISBN
    • 809024923X

O knize

Tato kniha nemá žádné informace.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

82%

(26 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

27.11.2014

1

Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když né tak super těžítko. Nutno brát spíš jako učebnici ,ale některé pokrmy by neuvařil ani pejsek s kočičkou. Recept na Boloňské špagety (salám ,pór a kečup) by itala jistě poslalo do kolen.Nebo námi kuchaři oblíbené kuřecí švejžužu ,to je...
Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když...
Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když né tak super těžítko. Nutno brát spíš jako učebnici ,ale některé pokrmy by neuvařil ani pejsek s kočičkou. Recept na Boloňské špagety (salám ,pór a kečup) by itala jistě poslalo do kolen.Nebo námi kuchaři oblíbené kuřecí švejžužu ,to je pecka !
Číst více Číst více
18.10.2017
Velmi dobrá profi kuchařka, podle které se vařilo i v bývalém Československu v tehdejších státních restauracích a jídelnách a to mnoho let před rokem 1989. Tohle nové vydání obsahuje jen několik přidaných receptů, jinak se jedná o původní receptury, což je dobré. Tehdy byly normy velice přísné. Povoleno bylo používat jen základní koření. To znamená žádné směsi, žádné podvodné zvýrazňovače chutí,...
Velmi dobrá profi kuchařka, podle které se vařilo i v bývalém Československu v tehdejších státních restauracích a jídelnách a to mnoho let před rokem 1989. Tohle...
Velmi dobrá profi kuchařka, podle které se vařilo i v bývalém Československu v tehdejších státních restauracích a jídelnách a to mnoho let před rokem 1989. Tohle nové vydání obsahuje jen několik přidaných receptů, jinak se jedná o původní receptury, což je dobré. Tehdy byly normy velice přísné. Povoleno bylo používat jen základní koření. To znamená žádné směsi, žádné podvodné zvýrazňovače chutí, žádné barviva z mrtvých brouků (karminy), žádná "neškodná" chemie a podobné jedy.
Číst více Číst více

Více od autora:

Jaroslav Runštuk

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat