Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Výška
- 305.00 mm
-
Šířka
- 240.00 mm
-
Hloubka
- 30.00 mm
-
Hmotnost
- 2.51 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 504
-
Typ vazby
- vázaná s laminovaným potahem
-
Ean
- 9788073606695
-
ISBN
- 8073606690
O knize
Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informace o používaných surovinách i kuchyňském vybavení a zásadách správné výživy.
Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informace o používaných surovinách i kuchyňském vybavení a zásadách správné výživy.
Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informace o používaných surovinách i kuchyňském vybavení a zásadách správné výživy.