Dlouholetá profesorka pražské hotelové školy a autorka řady knih o gastronomii, odborných učebnic i výpravných kuchařek, včetně nedávno vydané Kuchařky české šlechty, přichází tentokrát s drobnější publikací věnovanou jedinému výrobku – jogurtu, o kterém se zvídavý čtenář dozví téměř všechno: od jeho výroby, úlohy ve výživě až po jeho využití při nejrůznějších zdravotních potížích a také v kosmetice. Množství zajímavých receptů pro přípravu jogurtových nápojů, studených i teplých, sladkých i slaných pokrmů z jogurtu a s jogurtem potěší každého, kdo chce zdravě žít a dobře vypadat. Předmluvu napsala Jana Snášelová.
Autor: | |
---|---|
Vydavatel: | Brána |
Počet stran: | 192 |
Vydáno: | 2008 |
Jazyk: | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
EAN: | 9788072433834 |