Objednávka

Křížovky s recepty Ryby a korýši

Křížovky s recepty Ryby a korýši
Tištěná kniha Levná kniha

Bez hodnocení

Křížovky s recepty Ryby a korýši

Bez hodnocení

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2013

49 Kč

Běžná cena 79 Kč

Ušetříte 30 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

O knize

Jakoukoliv rybu osolte, dejte na pekáč slanou vodu, přidejte zelené petržele a dejte vařit. Když je ryba hotová, dejte jí do tlamy snítky zelené petržele, štice se dává před vařením ocas do tlamy. Pokud by se vám tento recept z Praktické hospodyňky, souhrnu nauk, pokynů a předpisů ke správnému vedení domácnosti zdál...
Jakoukoliv rybu osolte, dejte na pekáč slanou vodu, přidejte zelené petržele a dejte vařit. Když je ryba hotová, dejte jí do tlamy snítky zelené petržele, štice se dává před vařením ocas do tlamy. Pokud by se vám tento recept z Praktické hospodyňky, souhrnu nauk, pokynů a předpisů ke správnému vedení domácnosti zdál příliš jednoduchý,...
Jakoukoliv rybu osolte, dejte na pekáč slanou vodu, přidejte zelené petržele a dejte vařit. Když je ryba hotová, dejte jí do tlamy snítky zelené petržele, štice se dává před vařením ocas do tlamy. Pokud by se vám tento recept z Praktické hospodyňky, souhrnu nauk, pokynů a předpisů ke správnému vedení domácnosti zdál příliš jednoduchý, doporučujeme vám vyzkoušet některé z více než sta mnohem komplikovanějších receptů, které najdete v této knize. Pro pobavení nejenom z křížovek jsme se vám pokusili namíchat recepty staré i moderní, abyste viděli ten nepatrný rozdíl, jak se vyvinula jejich průprava. Současně však tyto recepty kombinujeme i jako důkaz toho, že výskyt mořských potvor na našich středoevropských stolech není důsledkem globalizace z posledních let, ale běžně se jejich průpravou zabývaly i naše prababičky.

Více od autora:

Autor Neuveden

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat