Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
-
Výška
- 247.00 mm
-
Šířka
- 217.00 mm
-
Hloubka
- 17.00 mm
-
Hmotnost
- 0.74 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 160
-
Typ vazby
- vázaná s laminovaným potahem
-
Ean
- 9788087575192
-
ISBN
- 9788087575192
O knize
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou...
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí housky,...
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, knedlo vepřo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub - nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí housky, pomazánky… Nechybí ani hlavní sladká jídla, která nemají v žádné jiné kuchyni obdoby, a moučníky (bublanina, mramorová bábovka, jablečný štrúdl, makový závin…). Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů. Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme a které voní dětstvím: na husté polévky, vývar s játrovými knedlíčky, luxusní svíčkovou, kuře na paprice, buřtguláš, ovocné knedlíky jako od babičky, koláče s drobenkou… Všechny jsou vyladěné k dokonalosti v redakční kuchyni Apetitu a doplněny tipy a triky od známých šéfkuchařů. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít typicky české suroviny, něco z málo z historie, ze života např. V. Vrabce, M. D. Rettigové, A. Kejřové a dalších gastro velikánů atd. Vychutnejte si s námi to nejlepší z naší kuchyně!