Objednávka

Oxid siřičitý v enologii

Oxid siřičitý v enologii
Tištěná kniha

Bez hodnocení

Oxid siřičitý v enologii

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2012

237 Kč

Běžná cena 286 Kč

Ušetříte 49 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

O knize

Kniha "Oxid siřičitý v enologii" našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou "kuchařky" (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.
Kniha "Oxid siřičitý v enologii" našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou "kuchařky" (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.
Kniha "Oxid siřičitý v enologii" našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou "kuchařky" (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.

Více od autora:

Doc. Ing. Miloš Michlovský

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat