Objednávka

Vyhrajte každý den 300 Kč na nákup a zapojte se do slosování o čtečku PocketBook.

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
Tištěná kniha

46 % (3 Hodnocení)

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

46 % (3 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem a přebalem

rok vydání 2014

145 Kč

Běžná cena 199 Kč

Ušetříte 54 Kč

Skladem > 5 ks

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 248.00 mm
  • Šířka
    • 216.00 mm
  • Hloubka
    • 15.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.81 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 160
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem a přebalem
  • Ean
    • 9788088063001
  • ISBN
    • 9788088063001

O knize

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče...
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály,...
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

46%

(3 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

2.2.2022

2

Zajímavá to tahle kniha bezesporu je, ale použitelná v kuchyni moc ne. Je nepřehledná.
10.8.2016

2

Příjemné ,zábavné i naučné putování po krajích se spoustou zajímavých krajových receptů. Zároveň nám kniha nabízí v rámci putování ,co bychom kde měli v kraji navštívit a ochutnat. Zajímavá kniha.
Příjemné ,zábavné i naučné putování po krajích se spoustou zajímavých krajových receptů. Zároveň nám kniha nabízí v rámci putování ,co bychom kde měli v kraji...
Příjemné ,zábavné i naučné putování po krajích se spoustou zajímavých krajových receptů. Zároveň nám kniha nabízí v rámci putování ,co bychom kde měli v kraji navštívit a ochutnat. Zajímavá kniha.
Číst více

Více od autora:

Jaroslav Vašák

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat