Objednávka

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie
Tištěná kniha

Bez hodnocení

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie

Bez hodnocení

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2015

342 Kč

Běžná cena 389 Kč

Ušetříte 47 Kč

Skladem 3 ks

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 242.00 mm
  • Šířka
    • 170.00 mm
  • Hloubka
    • 25.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.71 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 364
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean
    • 9788072814954
  • ISBN
    • 9788072814954

O knize

Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem...
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím...
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena především těm, kdo z nějakého důvodu musejí nebo chtějí používání soli a průmyslové chemie výrazně omezit nebo z jídelníčku zcela vyloučit. Stejně užitečná bude i pro ty, na jejichž dovednosti závisí zdravotní stav a kvalita budoucího života nejmladší generace. Zároveň je vhodná pro zájemce o zdravý životní styl, kteří s kuchařským uměním teprve začínají.

Více od autora:

Miroslav Légl

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat