Objednávka

Vyhrajte každý den 300 Kč na nákup a zapojte se do slosování o čtečku PocketBook.

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Tištěná kniha

84 % (10 Hodnocení)

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

84 % (10 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2015

290 Kč

Běžná cena 349 Kč

Ušetříte 59 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

O knize

Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a...
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení. Kvašená...
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení. Kvašená zelenina od A do Z Kniha protkaná recepty ze všech koutů světa, zábavnými perličkami, příslovími a lákavými fotografiemi provede čtenáře zákoutími přípravy kvašené zeleniny se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

84%

(10 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

4.8.2022

3

Souhlasím s předchozími komentáři, že kniha je plná teorie a obsahuje recepty pouze okrajově. Je dobrá na přečtení, seznámení s kvašením, to mne bavilo. Potom se dá poslat dál a pořídit si knihu receptů. Alespoň já to tak udělám.
Souhlasím s předchozími komentáři, že kniha je plná teorie a obsahuje recepty pouze okrajově. Je dobrá na přečtení, seznámení s kvašením, to mne bavilo. Potom se dá...
Souhlasím s předchozími komentáři, že kniha je plná teorie a obsahuje recepty pouze okrajově. Je dobrá na přečtení, seznámení s kvašením, to mne bavilo. Potom se dá poslat dál a pořídit si knihu receptů. Alespoň já to tak udělám.
Číst více
4.6.2019

2

V knize je mnohem méně receptů, než bych čekala. Část kapitol se věnuje fermentační tradici v různých zemích světa - to je po informační stránce zajímavé, ale v praxi pro mě osobně nepoužitelné. Ze všech možných i nemožných úhlů je popisováno korejské kimči, což je škoda v české knize českého autora (ale chápu, kimči bylo podrobováno různým vědeckým výzkumům, takže bylo o čem psát). Velký prostor je...
V knize je mnohem méně receptů, než bych čekala. Část kapitol se věnuje fermentační tradici v různých zemích světa - to je po informační stránce zajímavé, ale v...
V knize je mnohem méně receptů, než bych čekala. Část kapitol se věnuje fermentační tradici v různých zemích světa - to je po informační stránce zajímavé, ale v praxi pro mě osobně nepoužitelné. Ze všech možných i nemožných úhlů je popisováno korejské kimči, což je škoda v české knize českého autora (ale chápu, kimči bylo podrobováno různým vědeckým výzkumům, takže bylo o čem psát). Velký prostor je věnován i probiotickým kulturám, mikroorganismům a enzymům, ovšem na tak vysoké odborné úrovni, takže jsem místy měla problém porozumět textu. Největší přínos pro mě měly kapitoly o surovinách a dochucovadlech.
Číst více Číst více

Více od autora:

Karel Machala

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat