Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Výška
- 206.00 mm
-
Šířka
- 148.00 mm
-
Hloubka
- 12.00 mm
-
Hmotnost
- 0.31 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 160
-
Typ vazby
- brožovaná
-
Ean
- 9788087090855
-
ISBN
- 9788087090855
O knize
Češi a Slováci jsou odedávna houbařské národy. Dlouho se tradovalo, že houby mohou být velmi chutnou, nicméně z výživového hlediska nepříliš hodnotnou surovinou. Kupodivu tomu tak není. Celá řada hub, které najdete v českých a slovenských lesích, obsahují nejen zdraví prospěšné, ale v mnoha případech prokazatelně...
Češi a Slováci jsou odedávna houbařské národy. Dlouho se tradovalo, že houby mohou být velmi chutnou, nicméně z výživového hlediska nepříliš hodnotnou surovinou. Kupodivu tomu tak není. Celá řada hub, které najdete v českých a slovenských lesích, obsahují nejen zdraví prospěšné, ale v mnoha případech prokazatelně léčivé látky....
Češi a Slováci jsou odedávna houbařské národy. Dlouho se tradovalo, že houby mohou být velmi chutnou, nicméně z výživového hlediska nepříliš hodnotnou surovinou. Kupodivu tomu tak není. Celá řada hub, které najdete v českých a slovenských lesích, obsahují nejen zdraví prospěšné, ale v mnoha případech prokazatelně léčivé látky. Respektovaný mykolog Mgr. Martin Kříž vybral 70 druhů hub, které mají léčivé účinky na nejrozšířenější civilizační choroby, a to rakovinou počínaje a ischemickými chorobami konče. Tato kniha vám poradí, které druhy hub jsou pro vás a pro vaše zdraví nejdůležitější. A aby si přišli na své i ti, kteří stále považují houby hlavně za kulinářskou pochoutku, pro ně je u každého druhu léčivých hub i jeden originální recept z dílny autora houbových kuchařek Dalibora Marounka.