Objednávka

Vyhrajte každý den 300 Kč na nákup a zapojte se do slosování o čtečku PocketBook.

Bezlepková cukrárna

Bezlepková cukrárna
Tištěná kniha

90 % (2 Hodnocení)

Bezlepková cukrárna

90 % (2 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2017

217 Kč

Běžná cena 249 Kč

Ušetříte 32 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 236.00 mm
  • Šířka
    • 174.00 mm
  • Hloubka
    • 16.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.49 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 124
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean
    • 9788026414407
  • ISBN
    • 9788026414407

O knize

Kniha plná receptů sladkých bezlepkových dobrot, jaké vás jen napadnou! Muffiny, makronky, pudingy, minicakes, cupcakes, dezerty z odpalovaného těsta, palačinky, clafoutis, lízátka, koláčky, rolády, tartaletky, bábovky, creme brulée, tiramisu, panettone, tartufo, galetky, kokosky, bublaniny, velikonoční mazanec, štrúdl...
Kniha plná receptů sladkých bezlepkových dobrot, jaké vás jen napadnou! Muffiny, makronky, pudingy, minicakes, cupcakes, dezerty z odpalovaného těsta, palačinky, clafoutis, lízátka, koláčky, rolády, tartaletky, bábovky, creme brulée, tiramisu, panettone, tartufo, galetky, kokosky, bublaniny, velikonoční mazanec, štrúdl, sušenky, jahelník,...
Kniha plná receptů sladkých bezlepkových dobrot, jaké vás jen napadnou! Muffiny, makronky, pudingy, minicakes, cupcakes, dezerty z odpalovaného těsta, palačinky, clafoutis, lízátka, koláčky, rolády, tartaletky, bábovky, creme brulée, tiramisu, panettone, tartufo, galetky, kokosky, bublaniny, velikonoční mazanec, štrúdl, sušenky, jahelník, panna cotta, lívanečky, marcipán, brownies... Podrobné srozumitelné postupy, lákavé barevné fotografie, autorčiny tipy a vychytávky.

Více od autora:

Zuzana Zachová

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat