Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami. V této knize najdete nejen víc jak 40 vyvážených receptů, vhodných pro každodenní použití, ale také základy výroby od hnětení těsta až k hotovému chlebu, a řadu tipů. Do toho! Nechte se inspirovat a udělejte ze své kuchyně pekárnu dobrého chleba. Budete zasvěceni do tajemství tradičního umění pečení chleba s dlouhým vedením těsta a velmi malým množstvím kvasnic Podrobné recepty jsou orientované na praxi a lehce proveditelné Začínejte pomalu od jednoduchého k náročnému – pro každého je tu něco
Autor: | |
---|---|
Vydavatel: | VÍKEND |
Počet stran: | 264 |
Vydáno: | 2017 |
Jazyk: | Čeština |
EAN: | 9788074331824 |