Mléko, pšenice a lepek jsou nejběžnějšími ingrediencemi, které se v současné době používají v potravinářském průmyslu, a proto je velmi obtížné koupit si hotové jídlo, které neobsahuje alespoň jednu z nich. Pokud jste na ně alergičtí a musíte dodržovat přísnou dietu, potřebujete vědět, kde můžete na tyto alergeny narazit a čím je nahradit. Kuchařka pro alergiky na lepek, pšeničnou mouku a laktózu obsahuje 200 zajímavých receptů od polévek, předkrmů, lehkých obědů (těstoviny, pizzy, vaječná jídla), pokrmů z masa a ryb až po saláty, vegetariánská jídla a dezerty. Autorka je expertka na potravinové alergie a intolerance.
Autor: | |
---|---|
Vydavatel: | Brána |
Počet stran: | 264 |
Vydáno: | 2018 |
Jazyk: | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
EAN: | 9788075840776 |