To nejlepší, co jsem se za pět let naučila v Herbáři a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života. Držíte v ruce knihu, která vznikala s chutí k jídlu, k objevování receptů a původu surovin a s láskou k přírodě. Bez přírody by nebyla radost na Zemi. „Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí,” řekl Antoine de Saint-Exupéry. Moje první autorská kuchařka si klade za cíl jednoduchou věc – jíst a žít přirozeně. Je to taková normální moderní herbářová kuchařka na dalších 100 let. „Zdravá krajina, zdravé suroviny, zdravé recepty a zdraví lidé.” To je filozofie nové pořadu Herbář i této knihy. Vařit podle ní dokáže každý druhý. Jíst a žít podle ní můžeme zvládnout všichni. A chutnat bude i celoživotním kuřákům a zapřisáhlým odpůrcům takzvaného zdravého životního stylu. Dobrou chuť Vám přeje Vaše Kateřina.
Autor: | |
---|---|
Vydavatel: | Edice České televize |
Počet stran: | 256 |
Vydáno: | 2018 |
Jazyk: | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
EAN: | 9788074043062 |