Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Výška
- 246.00 mm
-
Šířka
- 175.00 mm
-
Hloubka
- 15.00 mm
-
Hmotnost
- 0.65 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 160
-
Typ vazby
- vázaná s laminovaným potahem
-
Ean
- 9788082040626
-
ISBN
- 9788082040626
O knize
Těsto na pravý chléb se připravuje s kváskem, i když je to časově náročnější, než kdybychom pracovali s droždím. Je důležité správně si naplánovat čas mezi kváskováním, mísením a pečením. Chléb a pečivo z kváskového těsta má lehčí strukturu a i po několika dnech jeho kvalita zůstává stejná, není cítit chuť droždí. Kdo...
Těsto na pravý chléb se připravuje s kváskem, i když je to časově náročnější, než kdybychom pracovali s droždím. Je důležité správně si naplánovat čas mezi kváskováním, mísením a pečením. Chléb a pečivo z kváskového těsta má lehčí strukturu a i po několika dnech jeho kvalita zůstává stejná, není cítit chuť droždí. Kdo se naučí pracovat s...
Těsto na pravý chléb se připravuje s kváskem, i když je to časově náročnější, než kdybychom pracovali s droždím. Je důležité správně si naplánovat čas mezi kváskováním, mísením a pečením. Chléb a pečivo z kváskového těsta má lehčí strukturu a i po několika dnech jeho kvalita zůstává stejná, není cítit chuť droždí. Kdo se naučí pracovat s kváskovým těstem a bude spokojený s výsledkem, u toho se těsto s droždím dostane na vedlejší kolej. Užívejte si pečení, přejeme mnoho úspěchů!