Objednávka

Jde to i bez pšenice

Jde to i bez pšenice
Tištěná kniha Levná kniha

Bez hodnocení

Jde to i bez pšenice

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2016

99 Kč

Běžná cena 249 Kč

Ušetříte 150 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 243.00 mm
  • Šířka
    • 166.00 mm
  • Hloubka
    • 8.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.33 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 136
  • Typ vazby
    • brožovaná
  • Ean
    • 9788020440907
  • ISBN
    • 9788020440907

O knize

Autorská dvojice Petra Lamschová a Petr Havlíček přichází s novou řadou lifestylových kuchařek. Opět půjde o zdravé jídlo a spoustu zodpovězených otázek, tipů a rad, ale také tabu. První díl se bude točit okolo pšenice. Je to jen móda, nebo nutnost současné doby? Musíme ze svého jídelníčku vyloučit pšenici (tedy lepek)...
Autorská dvojice Petra Lamschová a Petr Havlíček přichází s novou řadou lifestylových kuchařek. Opět půjde o zdravé jídlo a spoustu zodpovězených otázek, tipů a rad, ale také tabu. První díl se bude točit okolo pšenice. Je to jen móda, nebo nutnost současné doby? Musíme ze svého jídelníčku vyloučit pšenici (tedy lepek), aby nám bylo lépe?...
Autorská dvojice Petra Lamschová a Petr Havlíček přichází s novou řadou lifestylových kuchařek. Opět půjde o zdravé jídlo a spoustu zodpovězených otázek, tipů a rad, ale také tabu. První díl se bude točit okolo pšenice. Je to jen móda, nebo nutnost současné doby? Musíme ze svého jídelníčku vyloučit pšenici (tedy lepek), aby nám bylo lépe? Zhubneme? Budeme mít více energie? Na tyto a další otázky opět odpoví výživový poradce Petr Havlíček a společně s Petrou Lamschovou přidají také spoustu kvalitních, zajímavých, jednoduchých a hlavně rychlých receptů, které vám budou chutnat. Jednoduše: Jde to i bez pšenice!

Další knihy od autorů

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat