Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
-
Výška
- 219.00 mm
-
Šířka
- 220.00 mm
-
Hloubka
- 18.00 mm
-
Hmotnost
- 0.53 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 160
-
Typ vazby
- vázaná s laminovaným potahem
-
Ean
- 9788027137244
-
ISBN
- 9788027137244
O knize
Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných receptů, přehledně seřazených podle jednotlivých ročních období....
Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných receptů, přehledně seřazených podle jednotlivých ročních období. Pojďte tedy společně...
Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných receptů, přehledně seřazených podle jednotlivých ročních období. Pojďte tedy společně nakouknout pod pokličku těchto rodinných receptur, které se u Radky dědí z generace na generaci v malých sešitcích i na starých pohlednicích, a objevte kulinářské poklady z dostupných surovin, které navíc zvládne připravit úplně každý. V kuchařce určitě najdete: úsporné rodinné recepty z přirozeně bezlepkových surovin a jednodruhových mouk recepty nejen pro bezlepkovou, ale také varianty pro bezmléčnou a bezvaječnou dietu spoustu receptů vhodných i pro HIT pacienty menu od polévky až po zákusek na každý měsíc v roce speciality sváteční kuchyně – Velikonoce, Vánoce, oslavy Silvestra prostor pro zápisky, postřehy a zkušenosti každé kuchařky i každého kuchaře klasické i netradiční a zapomenuté recepty české i středoevropské kuchyně od slaného po sladké zajímavé rady do kuchyně i ke stolu prvorepublikové a poválečné fotografie z rodinného archivu autorky Přejeme vám dobrou chuť!