Jak nakupovat a zpracovávat maso

5 0

Jak nakupovat a zpracovávat maso

    Doporučená cena: 299 

    Sleva: 15 %

    Ušetříte: 45 

    Cena pro Vás: 254 

    Dostupnost: Ihned odesíláme

    Hlídací pes:

    - +

ParametryJak nakupovat a zpracovávat maso

Druh zboží:Kniha

Vydavatel/výrobce:APETIT

Počet stran:180

Vazba:Pevná bez přebalu matná

Rozměry:281 x 217 x 12

Kód:0186585

EAN:9788087575390

ISBN:978-80-87575-39-0

Rok vydání:2015

Jazyk:Česky

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.

Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Jméno
Hodnocení
Recenze
Odeslat recenzi

Odeslat příteli Tisk produktu

Novinky e-mailem

Přejete-li si dostávat naše knižní novinky, stačí vyplnit Váš e-mail.

Nabídka pro knihovny

Získejte výraznou SLEVU na všechny tituly Mladé fronty.

VÍCE INFORMACÍ

Knižní klub

Tradiční program pro zástupce škol s nabídkou knih zlevněných o 20 - 50 %

výhody klubu
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.Více informací o použití cookies.
OK