Zdeněk Pohlreich beze sporu patří mezi největší charaktery české gastronomické scény. Navíc je mediálně nejznámější. Těžko byste proto hledali takovou autoritu světa vaření, jako je právě on. Nechte se inspirovat kuchařkami, za kterými stojí právě Zdeněk Pohlreich a přeneste se do světa domácí i zahraniční gastronomie. Úspěch v kuchyni je zaručen!
    Více
Mezi skvělé kuchařky, které Zdeněk Pohlreich vytvořil, patří Taková normální kuchařka. Je plná receptů, které se opravdu hodí pro každého. Stojí totiž na převážně běžných surovinách a jídlech, která nejsou náročná na přípravu. Jedná se proto o jednu ze základních knih, které se vám v kuchyni budou hodit klidně každý den. Recepty, které sám Zdeněk Pohlreich s oblibou vaří doma, vám poté nabízí kuchařka Moje domácí kuchyně. Společně se 72 recepty vás v této knize nechá Zdeněk nahlédnout do svého soukromí díky zajímavým fotografiím.

Nejen v létě oceníte zejména kuchařky Fresh kuchyně a Lehká kuchyně. Zdeněk Pohlreich v nich shromáždil pestré zdravé a svěží recepty, po kterých vám nebude těžko, ale naopak budete plní energie.  Obzvláště na léto se vám bude hodit i kuchařka Rozpal to, šéfe!, ve které vám Zdeněk Pohlreich ukáže to nejlepší, co můžete připravit na grilu. Letní slunce a čerstvý vzduch si můžete užít i s kuchařkou Grilování.

V neposlední řadě je tu pro vás ještě dílo pojmenované Zdeněk Pohlreich: kuchařka Prostřeno bez servítků, ve které vám autor opět odkryje i něco ze svého života za doprovodu těch nejlepších a do detailu prověřených českých a francouzských moderních receptů. Pokud chcete proniknout do principů a tajů vaření, nechte si poradit v další kuchařce Zdeňka Pohlreicha Kulinárium, která vám ukáže různé metodiky a recepty, díky kterým budete moct vařit s mnohem větší kreativitou.