Myslivecké kuchařky se zaměřují zejména na zpracování zvěřiny. Ta patří k typickému českému masu, které je jedinečné svou chutí a výživově je velmi hodnotné. Navíc je ekologicky méně náročné než například hovězí. Přesto se na něj ale v poslední době zapomíná, což je velká škoda. Připomeňte si vynikající recepty založené na zvěřině, kterým se musí věnovat snad každá myslivecká kuchařka.
    Více
Úplné základy přípravy zvěřiny vás naučí Zvěřinová kuchařka. Zaměřuje se na 15 druhů volně žijící zvěře a krok za krokem popisuje, jak se zvěřinou pracovat. Za pomoci ilustrací tato myslivecká kuchařka ukazuje, jak například správně svázat pečeni. Celkem ve Zvěřinové kuchařce naleznete 325 léty osvědčených i moderních receptů.
 
Myslivecké speciality ze zvěřiny připravíte také s knihou Vzpomínání od myslivecké plotny. Tato myslivecká kuchařka je rozdělena do 14 částí. V každé části se můžete těšit na krátké povídání a s ním spojené jednoduše popsané recepty, které jsou doplněné fotografiemi a ilustracemi.
 
V kuchařce Zvěřina a lahodná masa naleznete zajímavou škálu receptů ze zvěřiny, ale i z masa skopového, telecího a pštrosího. Jedná se tak o zajímavou sbírku receptů pro milovníky netradičního masa. Nevařte už každý den ty stejné recepty založené na kuřeti, vepřovém a hovězím. Vraťte do kuchyně lahodné maso ze zvěřiny, kterým potěšíte i náročné strávníky, nebo si rozšiřte obzory a vyzkoušejte netypické druhy masa.