Miznúce mikróby

5 0

Miznúce mikróby

Doporučená cena: 389 

Sleva: 17 %

Ušetříte: 66 

Cena pro Vás: 323 

Dostupnost: Na dotaz

Hlídací pes:

ParametryMiznúce mikróby

Druh zboží:Kniha

Vydavatel/výrobce:SLOVART

Počet stran:312

Vazba:Brožovaná bez přebalu lesklá

Rozměry:205 x 135 x 30

Kód:0195824

EAN:9788055613598

ISBN:978-80-556-1359-8

Rok vydání:2015

Jazyk:Slovensky

Zamysleli ste sa dakedy nad tým, prečo sú dnes oveľa častejšie alergie a ochorenia ako astma, ušné infekcie, reflux, cukrovka, metabolické poruchy či nadváha? Martin Blaser ich nazýva novodobými epidémiami a na základe svojho dlhoročného vedeckého výskumu tvrdí, že je to prirodzený dôsledok nadmerného používania antibiotík.
V našich telách žili baktérie tisíce rokov v mierumilovnej symbióze s našimi vlastnými bunkami. Rovnováhu však narušilo časté používanie antibiotík a napríklad aj čoraz častejšie pôrody cisárskym rezom. V knihe Miznúce mikróby sa doktor Martin Blaser vracia do obdobia objavenia antibiotík a postupne zaznamenáva nadmerné používanie týchto zdanlivo zázračných liekov. Opisuje, aké stopy zanechávajú v našom organizme a ako prispievajú k nárastu ochorení ako obezita, astma, rôzne alergie, cukrovka a niektoré typy nádorových ochorení, ktoré sám nazýva novodobé epidémie. Oboznámi nás so svojím výskumom, z ktorého vychádza jeho teória, a poskytne nám usmernenie, ako sa vyvarovať katastrofálnym zdravotným problémom v budúcnosti.

Jméno
Hodnocení
Recenze
Odeslat recenzi

Odeslat příteli Tisk produktu

PODOBNÉ KNIHY

DALŠÍ PODOBNÉ KNIHY

Novinky e-mailem

Přejete-li si dostávat naše knižní novinky, stačí vyplnit Váš e-mail.

Nabídka pro knihovny

Získejte výraznou SLEVU na všechny tituly Mladé fronty.

VÍCE INFORMACÍ

Knižní klub

Tradiční program pro zástupce škol s nabídkou knih zlevněných o 20 - 50 %

výhody klubu
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.Více informací o použití cookies.
OK