Nejostřejší pokrmy tatarské kuchyně

5 0

Nejostřejší pokrmy tatarské kuchyně

Doporučená cena: 48 

Sleva: 17 %

Ušetříte:

Cena pro Vás: 40 

Dostupnost: Rozebráno

Hlídací pes:

ParametryNejostřejší pokrmy tatarské kuchyně

Druh zboží:Kniha

Vydavatel/výrobce:JOTA

Počet stran:288

Vazba:Pevná bez přebalu lesklá

Rozměry:200 x 130 x 27

Kód:0120565

EAN:9788072179435

ISBN:978-80-7217-943-5

Rok vydání:2011

Jazyk:Česky

Svérázné dílo o osudech tří žen, které spolu byly nedobrovolně a zároveň nerozlučitelně svázány v průběhu téměř tří desetiletí na ose Východ – Západ.

Na druhé straně Uralu panuje skrytý matriarchát, Rusové se zdráhají užívat exotická jména a krásná Tatarka Rosalinda se cítí příliš mladá, než aby byla babičkou. Pokus o potrat u její dcery Zulfie se ale nezdaří, a tak se narodí Aminat. Despotická Rosalinda stojí poprvé v životě tváří v tvář stvoření, které skrznaskrz miluje. Po zhroucení Sovětského svazu zavede Rosalindina vůle přežít všechny tři ženy do Německa. Tady je Tatarka tou vůbec nejvášnivější babičkou všech dob – a čtenář svědkem neslýchaných příhod a komických scén.

Alina Bronsky vypráví příběh o dospívání dívenky pohybující se mezi nešťastnou matkou a sebestřednou babičkou, o životě mezi třemi kulturami, o třech desetiletích plných ran osudu a překvapivých obratů, o zapomenutých tajemstvích tatarské kuchyně – s hrdinkou, která i jako uklízečka v Německu stále tahá za všechny nitky.

Jméno
Hodnocení
Recenze
Odeslat recenzi

Odeslat příteli Tisk produktu

PODOBNÉ KNIHY

DALŠÍ PODOBNÉ KNIHY

Novinky e-mailem

Přejete-li si dostávat naše knižní novinky, stačí vyplnit Váš e-mail.

Nabídka pro knihovny

Získejte výraznou SLEVU na všechny tituly Mladé fronty.

VÍCE INFORMACÍ

Knižní klub

Tradiční program pro zástupce škol s nabídkou knih zlevněných o 20 - 50 %

výhody klubu
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.Více informací o použití cookies.
OK