Technologie přípravy pokrmů 5

5 0

Technologie přípravy pokrmů 5

Doporučená cena: 159 

Sleva: 10 %

Ušetříte: 16 

Cena pro Vás: 143 

Dostupnost: Ihned odesíláme

Hlídací pes:

- +

ParametryTechnologie přípravy pokrmů 5

Druh zboží:Kniha

Vydavatel/výrobce:FORTUNA

Počet stran:144

Vazba:Brožovaná bez přebalu lesklá

Rozměry:300 x 205 x 9

Kód:0096366

EAN:9788073730260

ISBN:978-80-7373-026-0

Rok vydání:2009

Jazyk:Česky

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Jméno
Hodnocení
Recenze
Odeslat recenzi

Odeslat příteli Tisk produktu

PODOBNÉ KNIHY

DALŠÍ PODOBNÉ KNIHY

Novinky e-mailem

Přejete-li si dostávat naše knižní novinky, stačí vyplnit Váš e-mail.

Nabídka pro knihovny

Získejte výraznou SLEVU na všechny tituly Mladé fronty.

VÍCE INFORMACÍ

Knižní klub

Tradiční program pro zástupce škol s nabídkou knih zlevněných o 20 - 50 %

výhody klubu
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.Více informací o použití cookies.
OK