Technologie přípravy pokrmů 6

5 0

Technologie přípravy pokrmů 6

Doporučená cena: 159 

Sleva: 10 %

Ušetříte: 16 

Cena pro Vás: 143 

Dostupnost: Poslední kusy

Hlídací pes:

- +

ParametryTechnologie přípravy pokrmů 6

Druh zboží:Kniha

Vydavatel/výrobce:FORTUNA

Počet stran:0

Vazba:Brožovaná bez přebalu lesklá

Rozměry:305 x 205 x 10

Kód:0130009

EAN:9788073731144

ISBN:978-80-7373-114-4

Rok vydání:2012

Jazyk:Česky

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

Jméno
Hodnocení
Recenze
Odeslat recenzi

Odeslat příteli Tisk produktu

PODOBNÉ KNIHY

DALŠÍ PODOBNÉ KNIHY

Novinky e-mailem

Přejete-li si dostávat naše knižní novinky, stačí vyplnit Váš e-mail.

Nabídka pro knihovny

Získejte výraznou SLEVU na všechny tituly Mladé fronty.

VÍCE INFORMACÍ

Knižní klub

Tradiční program pro zástupce škol s nabídkou knih zlevněných o 20 - 50 %

výhody klubu
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.Více informací o použití cookies.
OK