Z Aeskulapovy třetí kapsy

5 0

Z Aeskulapovy třetí kapsy

Doporučená cena: 250 

Sleva: 17 %

Ušetříte: 42 

Cena pro Vás: 208 

Dostupnost: Ihned odesíláme

Hlídací pes:

- +

ParametryZ Aeskulapovy třetí kapsy

Druh zboží:Kniha

Vydavatel/výrobce:Galén

Počet stran:264

Vazba:Pevná s přebalem lesklá

Rozměry:190 x 110 x 23

Kód:0112709

EAN:9788072624096

ISBN:978-80-7262-409-6

Rok vydání:2010

Jazyk:Česky

Po Aeskulapově první kapse, která obsahovala humorné historky z oborů chirurgických, a Druhé kapse, kde dominovaly historky z interny, přicházejí v Aeskulapově třetí kapse na řadu příběhy převážně z prostředí, kde se »dělá« skutečná věda. Většinou se vzdálíme od ordinací a přesuneme se na pracoviště laboratorní a do výzkumných ústavů, kde by leckdo očekával jen »vážné tváře«. I tyto napohled teoretické obory však skýtají mnoho rozverností. Zde většinou studenti poprvé narážejí na to, jaká ta medicína vlastně je. Teprve po zdolání teoretických oborů se totiž mohou dostat dál na své klopotné pouti. A tak i tady není nouze o anekdotické situace, v nichž se studenti snaží vést nerovný boj se svými profesory, a ti se zase zuby nehty snaží udržet svou pověst přísných a obávaných examinátorů. Setkáme se zde s řadou významných osobností medicínských vědních oborů - anatomů, biologů, fyziologů, bakteriologů a dalších odborníků - jejichž osobitý humor a lidský rozměr nám ve své sbírce přibližuje autor Svatopluk Káš.

Jméno
Hodnocení
Recenze
Odeslat recenzi

Odeslat příteli Tisk produktu

PODOBNÉ KNIHY

DALŠÍ PODOBNÉ KNIHY

Novinky e-mailem

Přejete-li si dostávat naše knižní novinky, stačí vyplnit Váš e-mail.

Nabídka pro knihovny

Získejte výraznou SLEVU na všechny tituly Mladé fronty.

VÍCE INFORMACÍ

Knižní klub

Tradiční program pro zástupce škol s nabídkou knih zlevněných o 20 - 50 %

výhody klubu
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.Více informací o použití cookies.
OK